Stifatho

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak het vlees in een braadpan die in een oven kan in hete olijfolie rondom bruin.Voeg de laurierblaadjes,kaneel,nootemuskaat, kruidnagels, komijn,en geperste knoflook toe. Meng alles goed.Giet er de azijn erbij en kook dit 3 minuten.Voeg de gepelde tomaten met sap en rode wijn toe.Vul eventueel iets aan met water zodat het vlees onderstaat.leg de sjalotjes op het vlees.Maal de zwarte peper over het gerecht.Verdeel de boter erover en roer alles door.Dek af met aluminiumfolie of deksel.Zet het gerecht 2,5-3 uur in de oven.Het vlees moet aan het einde van de bereiding zacht zijn.Roer voor het serveren de tomatenpure erdoor en bestrooi het gerecht met peterselie.

Stifatho is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse Stifatho
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifatho - Griekse Stoofschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Stifatho
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifatho
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Griekse Stifatho
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifatho - Griekse Stoofschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Stifatho
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifatho
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept