Köttbullar

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui in een klont boter. Kneed in de kom de ui, gehakt, aardappelpuree, paneermeel, peterselie, ei, zout en een scheutje van de slagroom tot een mooie bal. Maak kleine balletjes ter grootte van een bitterbal van het gehaktmengsel. Bak de balletjes in de olie met een klont boter in ongeveer 10 minuten gaar. Haal de balletjes uit het vet, en maak met het vet en de bloem een roux. Voeg de rest van de slagroom toe en laat de saus een paar minuten doorkoken. Giet de saus voor het opdienen over de balletjes.

Köttbullar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Köttbullar met crunchy aardappelpartjes
105 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Köttbullar(Zweedse vleesballetjes met rode
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Köttbullar
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept