Hachee Met Bockbier En Pruimen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak in een braadpan het vlees bruin in de hete boter met olie. Snijd de uien in repen. Voeg toe aan het vlees en bak tot ze zacht zijn. Bestrooi met bloem, roer goed en laat doorwarmen. Voeg zout, peper, rozemarijn en kruidnagel toe. Schenk er 2 dl. water bij, goed roeren. Schenk dan rustig het bockbier erbij. Roer tot het niet meer bruist. Voeg bouillonblokje en laurierbladen toe. Laat minimaal 3 uur pruttelen op een klein vuurtje. Deksel schuin op de pan, af en toe roeren. Voeg een half uur voor het eind gehalveerde en ontpitte pruimen toe. Proef en voeg zo nodig zout en peper toe.

Hachee Met Bockbier En Pruimen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept