Staartstuk Op Zuidfranse Manier

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper, zout, marjolein en tijm. Snijd de schoongemaakte winterwortel in plakken en de ui in ringen. Fruit de ui en de winterwortel flink aan in de helft van de boter. Leg het vlees hierop en schroei het rondom dicht. Voeg de rest van de boter toe, de gesnipperde knoflook, de wijn en de bouillon. Stoof het vlees op een matig vuur in ongeveer 2 uur gaar. Neem het vlees uit de pan en zeef de jus. Bind de jus zo nodig met een eetlepel met water aangemengde bloem.

Staartstuk Op Zuidfranse Manier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebraden Staartstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenvoudig Staartstuk
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde griet met bloemkool en spinaziesaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept