.Kiymali Cep Boregi

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De plakjes bladerdeeg op een met bloem bestoven werkblad leggen. Een beetje olijfolie in een koekenpan verhitten en het rundergehakt daarin met een vork losmaken en bakken. De ui pellen, snipperen, met de fijngehakte Spaanse peper en de geperste teentjes knoflook aan het vlees toevoegen en meebakken. Het vlees kruiden met paprikapoeder. De tomatenpuree erdoor roeren en de gewassen en gehakte peterselie toevoegen. Bestrooien met peper en zout. De boomstammetjes in pruttelende olijfolie goudgeel bakken. Het eiwit met een beetje water los kloppen. Uit de plakken bladerdeeg kleine rechthoeken snijden en deze met het eiwit bestrijken. De vulling aan een lange zijde van de rechthoeken gelijkmatig verdelen. Daarna de rechthoeken oprollen tot de randen goed aandrukken. De lengte van de boomstammetjes varieert van 8 tot 15 cm.

.Kiymali Cep Boregi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sigara boregi
25 min Snack
Bekijk recept
Kiymali Cep Boregi
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sigaro Boregi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Peynirli Cep Boregi
20-30 min -
Bekijk recept

Kiymali Cep Boregi
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept