Zuurvlees

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees aanbraden en ondertussen de uien klein snijden. * Doe de uien erbij en braad deze even mee. * Voeg de suiker toe, en maak heel even warm. Let op! De suiker mag niet caramelliseren! * Meng een halve beker azijn met een halve beker water, en blus het vlees af. * Voeg + 1 eetlepel ketjap toe. * 3 eetlepels stroop erdoor roeren * Voeg peper, kruidnagel, laurier en evt. zout naar smaak toe. * Laat even doorkoken, en proef af. * Als het te zoet is nog minimaal een halve beker azijn toevoegen. * Laatminimaal 1.5 h, maar liever

2.5 h op een laag pitje staan. * Bind de saus met bloem * Eet smakelijk

Zuurvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept