Mijn Eigen Gehaktballen

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle ingredienten door het gehakt. Voeg een flinke scheut chilisaus toe, van die saus die je eigenlijk bij (Vietnamese) loempia′s of kip eet. Niet teveel sojasaus, gewoon een beetje. Het paneermeel moet deze enorme toevloed van vocht een beetje ondervangen, anders krijg je kleffe ballen. Draai er 6 grote ballen van, of allemaal kleintjes als je een feestje gaat geven. Braad de ballen aan in boter (iemand die ik ken doet het met EEN HEEL pakje, maar dat gaat te ver, wees alleen niet te zuinig). Als de ballen zijn aangebraden, laat je ze verder sudderen onder een deksel dat half op de pan ligt, voeg af en toe een scheutje water toe als het allemaal te hard gaat.

Mijn Eigen Gehaktballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Winterasperges
30 min-
Bekijk recept