Capaccio Van Rosbief

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Helften in lengte in dunne plakken snijden. Besprenkelen met de rest van het citroensap. Alfalfa over vier borden verdelen. Plakjes Rosbief afwisselend met de schijfjes avocado in waaiervorm verdelen over de borden. Vinaigrette nogmaals goed kloppen kappertjes erdoor doen en de Carpaccio besprenkelen met de vinaigrette.

Capaccio Van Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Capaccio Van Tonijn
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio Met Bessensaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept