De eidooiers, 40 g suiker, vanillesuiker en het citroenaroma in een mengkom dik schuimig kloppen. de eiwitten licht stijf slaan en geleidelijk onder voortdurend kloppen de resterende suiker toevoegen. het eiwit op het eidooiermengsel scheppen. De bloem en maizena door elkaar roeren en boven het eiwit zeven. alles voorzichtig door elkaar spatelen. Het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat uitstrijken. Het bakpapier aan de ?open kan? tot een opstaand randje vouwen om te voorkomen dat het beslag van de bakplaat loopt. Het gebak iets onder het midden in een voorverwarmde oven baken. Na het bakken het gebak op een met suiker bestrooide theedoek (of stuk bakpapier) storten. Het bakpapier met koud water bestrijken en het er voorzichtig maar snel aftrekken. Het gebak met behulp van de met suiker bestrooide theedoek oprollen en laten afkoelen.De afgekoelde biscuitrol voorzichtig uitrollen, met yoghurtcreme vullen en opnieuw oprollen. De citroen-yoghurtrol nog 1 uur in de koelkast laten opstijven.