Hollandse Pot 4 Personen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien snipperen en fruiten in 2 el vloeibare margarine daarop een in roosjes verdeelde bloemkool 3 tomaten in partjes een klein scheutje water en flink wat peper laat in 30 minuten met het deksel op de pan gaar smoren. af en toe omscheoppen eet er per persoon een gegrild saucijsje bij en 150 gram aardappelen per persoon

Hollandse Pot 4 Personen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept