Crepes Suzette

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eiren mer 1/2 l melk, snufje zout loskloppen. 100 g. bloem er door een zeef bijdoen, tot beslag roeren, 4 uur laten staan, dan met wat mineraalwater verdunnen, met in totaal 20 g. gesolten boter acht dunne crepes bakken, elke crepe twee keer dubbelklappen tot een driehoekje. 40 g. boter met 2 el. suiker, 1 el. citroensap em 1 tl. geraspte citroenschil tot een romig mengsel roeren, in een pan smelten, de crepes erin leggen, uitvouwen en weer opvouwen. 40 ml. sinaasappellikeur verhitten, over crepes in de pan gieten, aansteken en meteen serveren.

Crepes Suzette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crêpes Suzette stap-voor-stap
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Crepe suzette
Bekijk recept
Geflambeerde crêpes suzette
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Gevuld Met Kaas-eisalade
10-20 min -
Bekijk recept
Simba's Crepes Suzette
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Provencaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept