Spinazietaart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de speklapjes in reepjes en bak ze in 5 minutenknapperig in boter. Roerbak de spinazie ong 3 minuten in een wok met hete olie en laat daarna goed uitlekken. bekleed een taartvorm met het deeg. Klop de eieren los met de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spekje over de bodem van de taart. schep de spinazie door de eieren, doe er de kaas en de pijnboompitten bij en voeg 1 tl kerriepoeder toe. Schenk het mengsel over de spekjes. Bak de taart in de voorverwarmde oven op 200 graden af in ong 30 minuten.

Spinazietaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept