Roer de boter met de suiker goed schuimig en doe er dan 1 voor 1 de eierdooiers goed doorheenmixen.Zet de gelatine in een glas water te weken. Klop 0,25 ltr. slagroom stijf, evenals de eiwitten. Los de geweekte gelatine op in heet water(2 kleine jeneverglaasjes), en doe dit dan bij het botermengsel. Voeg nu ook de advocaat hierbij en meng alles goed met de mixer. Spatel(dus niet met de mixer)nu de stijfgeslagen eiwitten en slagroom door het advocaatmengsel tot alles een geheel is. Bekleed een springvorm op de bodem met een kartonnen plaat. Beleg deze met lange vingers met de suikerkant naar beneden en besprenkel deze met whiskey. Plaats tegen de rand ook op maat gesneden lange vingers (suiker naar buiten). Vul het geheel op met de pasta, eventueel onderbroken door nog een laag lange vingers. Dit kan het beste met een pollepel gebeuren. De bovenste laag moet een laag lange vingers zijn. Laat het geheel een paar uren in de ijskast opstijven. Garneren met slagroom en gerapte chocolade.