Brick Met Ei

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui schoon en hak de gewassen peterselie, na hem van de steeltjes te hebben ontdaan. Laat alles in een beetje zout water koken. Laat uitlekken en kruid met de gemalen zwarte peper. Warm de olie op in een koekepan. Neem de brickvellen en leg ze een voor een op een bord. Leg in het midden van elk vel een beetje van de vulling en breek er een rauw ei over. Vouw het vel voorzichtig om en breng het bord dicht bij de pan. Laat de brick in de zeer warme olie glijden. Omdraaien om ook de andere zijde goudgeel te kleuren.

Brick Met Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brick Met Ei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brick
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appeltjes in brick
45 min Nagerecht
Bekijk recept