Iran: Kuku Bademjam (aubergine Omelet)

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit alle olie op een theelepel na, roerbak de uien op een laag vuur tot ze doorschijnend zijn en lichtjes an de kanten beginnen te bruinen en voeg ze aan de aubergines toe. Voeg de eieren, zout, peper, kurkuma en baksoda toe, meng goed en doe het mengsel terug in de pan. Doe een deksel op de pan en bak 5 minuten op een laag vuur. Haal het deksel van de pan, draai er de omelet op, doe de resterende olie in de pan en laat de omelet nog 3 minuten op de andere zijde bakken.

Iran: Kuku Bademjam (aubergine Omelet) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kebab-bietspiesjes uit Iran
Bekijk recept
Iran: Gevulde Wijnbladeren
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Iran:Kip Met Granaatappelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iran:Kip Met Granaatappelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept