Eieren In Een Romige Kerrie-kokossaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie. Fruit hierin de heel fijngehakte ui, sjalot en glazig. Voeg de stukjes Spaanse peper en paprika toe en laat deze even meebakken.Voeg de kerrie toe en laat deze ook 1 minuut meebakken. Roer de slagroom en de kokosmelk erdoor en breng alles aan de kook. Laat even inkoken tot de saus wat dikker wordt. Maak op smaak met suiker, ketoembar, laos en djinten en eventueel nog wat zout. Pel de eieren en doe deze in de saus. Laat afkoelen. Voor het opdienen de eieren doormidden snijden. Saus verwarmen en de eieren in de saus opdienen. Eventueel bestrooien met wat verse koriander of peterselie.

Eieren In Een Romige Kerrie-kokossaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept