Gevuld Stokbrood

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui, voeg naar smaak zout, peper en paprikapoeder toe aan het gehakt. Fruit het gesnipperde uitje in boter of olie, voeg het gehakt toe en bak het rul. Pers het teentje knoflook erboven uit. Voeg het blik gepelde tomaten toe en vul het blik met warm water en los een bouillonblok hierin op. voeg deze toe aan het gehakt/tomaatmengsel. Laat dit op een zacht vuurtje pruttelen totdat het mengsel ingedikt is. Voeg naar smaak oregano en basilicum toe. halveer de stokbroden en snijd de bovenzijde van het stokbrood overlangs eraf en hol het brood uit. Vul het stokbrood met het gehakt/tomaatmengel en bestrooi het met gerapte kaas. Plaats de gevulde stukken stokbrood op een rooster onder de grill en laat de kaas in 10 min. gratineren.

Gevuld Stokbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept