Zoek
Geroosterd Tussenribstuk
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Tussenribstuk met filet (4 a 5 cm dik).
6 el olijfolie,
1 lokteen,
kruiden- rozemarijn,basilicum
salie,peterselie,marjolein,tijm,laurier,peper Voorbereiding Week de gesnipperde kruiden in olijfolie (liefst een dag vooaf
zeker bij gedroogde kruiden.
Wrijf vlees en rib in met een half knoflookteentje en bestrooi met versgemalen peper.
Bestrijk langs alle kanten met de gekruide olie en laat minstens 3 a 4 uren marineren.Penseel het ribstuk tussendoor nog even in. Bereidingswijze Schakel het grillelement in of verwarm een roosterpan op de kookplaat en rooster het ribstuk. Serveertips Opdienen met eenfrisse salade.
In Italie wordt er brood bij geserveerd maar aardappelen zijn zeker zo lekker.U kunt ook Italiaanse aardappelen serveren.
Verwarm hiervoor olijfolie waarin wat rozemarijn en een half lookteentje.Haal het lookteentje uit de olie en bak dan de rauwe aardappelblokjes goudgeel.
Eet smake
Bereiding
Schakel het grillelement in of verwarm een roosterpan op de kookplaat en rooster het ribstuk.
Geroosterd Tussenribstuk is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrillde Tussenribstuk
30-60 min -
Bekijk recept
Aberdeen Angus Tussenribstuk Met Selder
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aberdeen Angus tussenribstuk met selder
Bekijk recept
Tussenribstuk met wijnsaus
0 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept