Varkensvlees Met Roquefortsaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 el olie verhitten en vlees hierin in ca. 5 min. rondom bruin en gaar bakken. Kippenbouillon en creme fraiche aan de kook brengen en tot helft laten inkoken. Roquefort al roerende in roommengsel laten smelten. Bieslook en zout en peper naar smaak toevoegen. 1 el olie verhitten en hierin spinazie ca. 5 min. roerbakken. Vlees serveren met tagliatelle, spinazie en roquefortsaus.

Varkensvlees Met Roquefortsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept