Saltimbocca A La Romana

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de parmaham en de salie over de schnitzels. Vouw de schnitzels dubbel en steek ze vast met de cocktailprikkers. Verhit 40 gram boter en bak het vlees aan beide kanten 2 minuten aan. Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en schenk de wijn erbij. Breng alles aan de kook en voeg na 2 minuten de rest van de boter toe en serveer direct.

Saltimbocca A La Romana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept