Italiaanse Ketjapgehaktschotel

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als het water kookt de peen+ broccoli in de pan doen. In een hapjespan de gehakt langzaam rullen tot het grijs is. (dan vuur laag) Na ong. 10 min de groente afgieten en laten staan.De pasta nu ong. 10 min laten koken (zie verpakking) tot het al dente is. Zet nu het gehakt hoog en doe er een eetl. ketjap bij. Nu bruin rullen.

Italiaanse Ketjapgehaktschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse Ketjapgehaktschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept