Lasagne A La Cas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rul het gehakt in de pan. Zodra het geruld is het vet afgieten doe hier de champignons, chorizo en de uien bij bak het geheel even door. Doe de napoletana saus en de tomaten saus erbij met peper zout en de cajun kruiden. (blijf proeven tot de echte tomatensaus smaak eraf is dit gaat sneller met een scheutje ketjap manis). Maak nu de bechamel saus volgens het pakje en doe hier een scheut rozemarijn bij. Begin met een laagje lasagne bladen en doe hierover een laagje van het rode mengsel weer een laag lasagne bladen en een laag bechamel, laag lasagne bladen en spinazie en herhaal dit en bovenop geraspte kaas.

Lasagne A La Cas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk stroganoff
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
30 min -
Bekijk recept
Lamsstoofpot met zuidvruchten
Bekijk recept
Lamsstoofpot met zuidvruchten
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept