Schenkel Uit De Stoofpan

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schenkelstukken door de bloem wentelen en in een ruime braadpan in 50 gram hete bakboter bruin bakken. De ui, wortel en bleekselderij fijnsnipperen en toevoegen, de knoflook erboven uitknijpen. Van de citroen een stukje schil snijden er erbij leggen, wat majoraan, zout en witte peper erover strooien. Als de groenten licht kleuren, de wijn, de gepelde tomaten en de fond toevoegen en het gerecht 1 1/2 uur laten stoven. Vlak voor het serveren 1 theelepel citroensap en de rest van de boter en de olijven erbij roeren.

Schenkel Uit De Stoofpan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde groentesoep met pastinaak
330 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse wittebonensoep met pikante worst
165 min-
Bekijk recept
Groentesoep
2u20 min Voorgerecht
Bekijk recept