Lasagna Tradizionale

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- bechamelsausmix vermengen met 3 dl koude melk vervolgens kaas en bieslook toevoegen op laten stijven tot een papachtig geheel. - traditionale sausmix vermengen met water.
- olie verhitten, en als deze heet genoeg is voeg je het rundergehakt toe, bak dit rul.
- ui toevoegen en goed met het gehakt vermengen.
- traditionale saus toevoegen en goed doorroeren.
- laat de saus daarna eventjes lekker doorkoken.
- 1 laag traditionale saus goed over de bodem van de ovenschotel verdelen, dan de lasagnabladeren erop en zo doorgaan tot je 3 a 4 lagen hebt. (je kan eventueel extra geraspte kaas tussen de lagen voegen) - dan de bechamelsaus toevoegen en deze goed verdelen, dek het geheel af met bakpapier, dat voorkomt dat de lasagna uitdroogd. 30 minuten in de oven, eventjes 5 minuten laten afkoelen en smullen maar!

Lasagna Tradizionale is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met Italiaanse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tivallballetjes met kappertjes en pasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept