Spaghetti Bolognese

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de pancetta zachtjes uit in boter en olijfolie. Voeg ui, wortel en bleekselderij toe en fruit mee. Voeg het gehakt toe, zet het vuur middelhoog en bak tot het rul is. Voeg vervolgens de melk toe, laat inkoken en rasp een klein beetje nootmuskaat door de saus. Voeg pomodori en wijn toe, roer de saus goed door, zet de pan op laag vuur op de allerkleinste pit en laat de saus zonder deksel minstens 2 uur sudderen. De saus mag niet koken. Voeg als de saus dreigt droog te koken wat water toe en roer regelmatig. Serveer met al dente gekookte spaghetti en parmezaanse kaas.

Spaghetti Bolognese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept