Aubergine-Rosbiefrolletjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aubergines in 1 cm dikke plakken (ca. 14 plakken). Bestrijk de plakken aan 1 kant royaal met d eolie en rooster ze op de middelste richel in de oven onder de hete grill lichtbruin. Keer ze en bestrijk ze met olie, rooster ook deze kant lichtbruin. Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen. Was intussen de rucola en droog de blaadjes. Bestrooi de aubergine met grof gemalen peper. Verdeel de rosbief en de rucola over de plakken aubergine en rol ze op. Steek ze vast met een prikker en steek gelijktijdig een olijf op de rolletjes vast.

Aubergine-Rosbiefrolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige rosbiefrolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met rosbiefrolletjes
30 min-
Bekijk recept
Rosbiefrolletjes met artisjok
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept