Oven voorverwarmen op 240 graden C. Paprika′s in oven 25-30 minuten roosteren tot schil zwart is (halverwege keren). Paprika′s in dichte plastic zak ca. 5 minuten laten uitdampen. Ontvellen en in repen snijden. In olie tomaat 15-25 minuten bakken tot vocht verdampt is. Knoflook, zout, peper, majoraan, chilipeper en paprika toevoegen, ca. 10 minuten zacht bakken. Azijn toevoegen. Oven voorverwarmen op 220 graden C. Ontdooid deeg uitrollen tot lap van 45 x 20 cm, 3 mm dik. Rondom 2 cm afsnijden en met water als opstaande rand vast- plakken. Deegvorm op bakblik leggen, bodem inprikken. Dooier loskloppen met 1 theelepel water, deeg ermee bestrijken. In midden van oven ca. 10 minuten bakken. Oven instellen op 190 graden C. Ansjovis ca. 15 minuten in melk weken. Laten uitlekken en met olijfolie bestrijken. Groentemengsel op deeg scheppen. Vis erover verdelen. In midden van oven pastei 20-30 minuten bakken. Bestrooien met peterselie. Idee: ook lekker met andere groentemengsels, zoals ratatouille. Vul voor kleine taartjes zelfgemaakte of kant en klare pasteibakjes met het groente- mengsel.