Frittata Met Basilicum, Mozzarella En Parmezaan.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met een garde schuimig. Roer de Parmezaanse kaas, de basilicum, zout&peper erdoor. Goed mengen. Verhit de boter in de koekenpan met dikke bodem. Giet de helft van het eimengsel erbij. Leg, als het licht gaat stollen, de plakken Mozzarella erop. Giet de rest van het eimengsel erover. Bak de frittata op heel laag vuur in 15 minuten gaar, alleen het bovenste laagje mag nog vochtig zijn. Zet nog een minuut onder de grill (hoogste stand) tot de bovenkant goudbruin is. Laat de frittata op een bord glijden, snijd in 6 a 8 punten en serveer met nog warme afgebakken ciabatta en tomatensalade met olijven en verse bladpeterselie.

Frittata Met Basilicum, Mozzarella En Parmezaan. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept