Pak het deeg uit de koelkast en maak er 2 grote ballen van. Dek 1 van de ballen af (met een vochtige doek) en druk de andere met de palm van je hand een beetje plat. Strooi wat bloem op een schoon werkvlak en rol met een deegroller de bol deeg, altijd van je af, uit. Strooi er regelmatig wat bloem op en draai het deeg dan 90 graden. Blijf dit doen tot je een heel dun vel pasta over hebt van 1-2 mm dik. Doe hetzelfde met de andere deegbal. De ravioli: Leg de lap pasta op een royaal met bloem bestoven werkvlak. Leg de balletjes met een tussenruimte van 5 cm op de pasta. Kwast de pasta in met water (! gebruik weinig water, maar maak de pasta wel overal even vochtig). Leg een lap pasta van hetzelfde formaat op de eerste. Druk de pasta dicht rond de vulling, zorg ervoor dat er geen lucht meer tussenzit en snij de ravioli met het deegwieltje. Kook de ravioli in zachtjes kokend water met wat zout in 3-4 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.
Ravioli Met Zongedroogde Tomaten, Basilicum En Mozzarella is een recept van Smulweb.nl