Crostini Met Olijvenpuree En Ei

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard, pel ze en snijd de eieren elk in 8 partjes. Hak de olijven met de ansjovis, kappertjes en knoflook in de keukenmachine tot een grove puree. Voeg het citroensap toe. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe en meng alles tot een gladde puree. Breng de olijvenpuree op smaak met peper. Snijd het stokbrood in plakjes. Rooster ze op een bakplaat onder een hete grill aan beide kanten royaal bruin. Bestrijk de crostini (nog warm) royaal met de olijvenpuree en leg er een partje ei op.

Crostini Met Olijvenpuree En Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept