Smelt de boter in een koekepan en bak de courgetteblokjes zachtjes ca. 5 min. Roer de kruiden en de geperste knoflook erdoor en breng op smaak met zout en peper. Neem de pan van het vuur. Breng de melk met de verkruimelde bouillontablet aan de kook en bind de melk met de allesbinder tot een gladde saus. roer de helft van de geraspte kaas en de kerrie erdoor en laat de kaas al roerende smelten.Breng de suas op smaak met zout en peper. Beleg een beboterde rechthoekige ovenschaal met 3 plakken lasagne. verdeel daarover 1/4 van de saus, 1/3 van de gebakken courgette en 1/3 van de stukjes ei. herhaal dit twee keer en dek af met de laatste lasagneplakken en de rest van de kaassaus. Meng het paneermeel en de rest van de kaas door elkaar en verdeel dit over de saus. dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de lasagne op een rooster in het midden van de oven in ca. 45 min. gaar, verwijder na 30 min. de folie zodat de bovenkant bruin kan worden. (als de lasagne nog niet is afgekoeld, is een oventijd van 30 min. voldoende).
Lasagne Met Courgette En Kaassaus is een recept van Smulweb.nl