Ricotta-fruittoetje Met Witte Chocolade En Bastognekoeken

6
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer met de mixer de ricotta glad met de vanillesuiker. Breek de chocolade in kleine stukjes. Smelt het in een kom boven een pan met kokend water. Klop de chocolade door de ricotta. Proef of het zoet genoeg is, is dat niet zo doe er dan wat kristalsuiker bij. Breek de bastognekoeken doormidden of in vieren. Snij de mango in kleine stukjes. Meng het fruit met het citroensap en de basterdsuiker. Maak een mooie opstelling met de bastognekoeken op 6 borden of op 1 mooi groot bord/schaal. Verdeel het fruit erover. Schep het ricottamengsel in de spuitzak of plastic spuit en spuit mooie toefjes rond de koekjes en het fruit. Stop het in de koelkast en laat het minstens 1 uur opstijven.

Ricotta-fruittoetje Met Witte Chocolade En Bastognekoeken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart van romige mousse en mango
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoof met bastognekoeken van Sandra Dietvorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Platte fruitkoek
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept