Voorbereiding mayonaise: Klop de eidooier los in een kom. Voeg mosterd, peper en zout toe. Giet de olie in een dun straaltje bij het eimengsel en blijf roeren. Meng als laatste de gehakte verse kruiden erdoor.Voorbereiding mosselen: Was de mosselen en gebruik alleen hele en dichte mosselen. Doe wat olijfolie in een pan met de gesnipperde ui en knoflook en voeg de mosselen toe. Voeg vervolgens witte wijn en peper toe en breng het aan de kook met het deksel op de pan. Enkele malen de pan omschudden. Giet de mosselen af als alle mosselen open zijn. Bewaar het vocht voor de spaghettine. Haal de mosselen uit de schelpen leg ze in 1 helft terug. Kook de spaghettine en meng deze met olijfolie en het kookvocht van de mosselen. Doe een theelepel kruidenmayonaise op de mosselen en verdeel de spaghettine over het midden van het bord. Lauwwarm serveren.
Insalata Di Cozze Con Maionese Di Erbe Aromatiche is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)