Clams Chowder.

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de helft van de mais met wat melk tot een gladde puree. Stoof in de boter de groenten in volgorde van hardheid aan, voeg de look toe. Voeg vervolgens ook de rijst toe en laat deze zwellen, singeer met bloem en voeg hieraan de koude bouillon toe. Breng het geheel op een matig vuur aan de kook. Laat garen gedurende 20?, voeg dan de mais en de maispuree toe, eventueel ook wat water, de rijst mag immers niet beginnen kleven. Snij de visfilets in kleine stukken en roer de vis door de soep. Kruid het geheel en voeg tot slot de coquilles toe. Laat doorkoken en werk af met de room en een ruime hoeveelheid peterselie. Voeg tot slot het gerookt spek toe dat men heeft laten aanbakken zonder vetstof. Is de soep te dik, dan kan men deze aanlengen met bouillon.

Clams Chowder. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boston clam chowder
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chowder met scampi’s en basilicum
35 min
Bekijk recept
Krabsoep (crab chowder)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manhattan chowder (mosselsoep)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Papillot van claresse met clams en knapperige groenten met tijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ngeu Xao Gung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Linguine met clams
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ngeu Xao Gung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept