St. Jacobsmosselen Met Basilicumsaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de knoflook en sjalot zachtjes in de boter voor 5 minuten. Voeg de wijn, font, basilicum en suiker toe. Ca. 5 minuten laten pruttelen dan de room toevoegen en aan de kook brengen, ca. 10 minuten laten koken tot de saus wat dikker is geworden. Saus zeven en op smaak brengen met peper en zout. Als de saus aan het pruttelen is de mosselen in een hete grill pan grillen met wat peper en zout.

St. Jacobsmosselen Met Basilicumsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept