Citroen goed wassen. Boven kommetje 1/4 deel van schil raspen. 1/2 citroen uitpersen (= 1 1/2 eetlepel). In zeef onder koud stromend water garnalen afspoelen. Met keukenpapier goed droogdeppen. In kopje peterselie fijnknippen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Helft van avocado in dunne schijfjes snijden. Besprenkelen met 1/2 el citroensap. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. In kom rest van avocado fijnprakken. 1 el citroensap en citroenrasp erdoor roeren. In andere kom slagroom stijfkloppen. Avocadopuree, 3/4 van garnalen en peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Tot gebruik afgedekte avocadomousse en rest van garnalen in koelkast zetten. Avocadomousse garneren met avocadoschijfjes en garnalen.
Avocadomousse Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl