Moules Farcices

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Nu de farce maken: - De kruim van de boterham laten weken in de melk.
- De look pletten en samen met het gehakt, het ei, het kruim en de peterselie goed mengen.
- De mosselen vullen met de farce en met draadje vast maken.
- Boter of olie in de pan doen, een fijngehakte ui bijvoegen, samen met het spek en de look.
- De mosselen in een kom doen en een 3 tal minuten laten sudderen.
- Tomatenpuree, cayenne en een glas wijn toevoegen.
- Laat dit alles ong. 45 minuten koken op een zacht vuurtje.

Moules Farcices is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Eclade De Moules
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moules Provencales - Provencaalse Mosselen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moules Provencales
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept