Mosselen In Een Roquefortsaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de mosselen gaar in de wijn. Ik doe dat door de pan op hoog vuur te zetten, te wachten tot het vocht kookt en dan om te schudden. Dit herhaal ik nog 2 keer. Verwijder evt kapotte/ dichte schelpen. Doe de kaas in de pan en laat smelten. voeg dan de gewenste hoeveelheid room toe ( zoveel dat de saus naar jouw smaak de goede dikte heeft) en op het laatst de gesnipperde bosui.

Mosselen In Een Roquefortsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept