Zoek
Brochettes Saint-Jacques
4
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 Jacobsschelpen,
16 dunne plakken gerookt spek,
20 laurierblaadjes
1 theel.tijmpoeder,
vers gemalen witte peper
Voorbereiding Wrik met een mes de schelpen open,haal het vlees eruit en verwijder het donkere blaasje.
De schaaldieren wassen en afdrogen.Strooi er tijm en wat vers gemalen peper over.Geen zout vanwege de spek.Wikkel de schaaldieren in een plak spek.Spies er vier aan elke pen met telkens een laurierblad ertussen. Bereidingswijze Schuif de brochettes onder de ovengrill of leg ze op de niet te hete barbecue.Draai ze geregeld om zodat ze gelijkmatig bruin worden.Het spek moet mooi goudgeel worden. Serveertips Dien de brochettes zeer heet op.Een saus hoeft er niet
Bereiding
Schuif de brochettes onder de ovengrill of leg ze op de niet te hete barbecue.Draai ze geregeld om zodat ze gelijkmatig bruin worden.Het spek moet mooi goudgeel worden.
Brochettes Saint-Jacques is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Drie bereidingen van coquilles Saint-Jacques
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Cocquilles Saint Jacques Met Bacon
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles St Jacques A La Basismarkt
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Twee Bereidingen Van Coquilles Saint Jacques
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van zalm en courgette
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van scampi’s met mango en kokosmelk
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept