Garnalentaartjes Met Dillesaus

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de bladerdeegbakjes op in een oven die is voorverwarmd op 100?C. Verwarm voor de saus de creme fraiche al roerend in een steelpannetje. Roer er een paar druppels citroensap door en breng de saus op smaak met wat zout en peper. Verhit olie in een wok of koekenpan en roerbak de bosui kort. Schep er de garnalen door en laat ze heel kort doorwarmen. maal er wat peper over.

Garnalentaartjes Met Dillesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalentaartjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartjes Met Dillesaus
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalentaartjes
Bekijk recept