Gevulde Sint-jakobsschelpen Met Peultjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sint-jakobsschelpen droogdeppen met keukenpapier en opzij leggen. Het wit van het sjalotje in de keukenmachine snipperen en er garnalen, de helft van de sherry en de helft van de sojasaus bij doen. Voeg 2 theel. maizena toe. de bovenkant van de sint-jakobsschelpen royaal bedekken met het garnalenmengsel en door de maizena wentelen. Olie verhitten en sint-jakobsschelpen frituren tot de buitenkant goudbruin is en ze dan op een schaal schikken. Olie afgieten en pan schoonvegen. 2 Eetl. olie in pan terugdoen en peultjes kort roerbakken met het gehakte groen van het sjalotje en gember. Water met bouillonpeoder, 2 theel. maizena en de rest van de sherry en de sojasaus toevoegen. roeren tot het mengsel indikt. Peultjes met saus over de sint-jakobsschelpen gieten en direct opdienen.

Gevulde Sint-jakobsschelpen Met Peultjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept