Oesters Met Zwarte-bonensaus

2
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus: Zwarte bonen, knoflook en gember in een pan doen, bestrooien met peper en bedekken met slaolie. Sojasaus en zout toevoegn en 15 minuten laten koken.Oesters: Steek de oesters open. Laat de oesters 5 minuten stomen (bijvoorbeeld in een vergiet boven een pan kokend water) Doe 1 eetlepel van de zwarte-bonensaus in elke oester. Afmaken met 1 theelepel hete olie per oester en garneren met de lente-uitjes. Eet de oester met een vorkje uit de schelp.

Oesters Met Zwarte-bonensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleesreepjes in zwarte bonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Black bean-tofu met Chinese rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in bonensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept