St.jakobs Schelpen Met Thee-sinaasappel-honingsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gebruik een ?non-stick? pan. Maak de olie heet op midden-hoog vuur, knoflook er in en 30 seconden roeren Daarna de St.Jakobsschelpen erin doen; alleen maar een paar minuten; totdat ze net ondoorschijnend zijn geworden. Haal uit de pan en houdt ze warm in een kom Giet het sinaasappelsap voorzichtig in de pan en maak de aanbaksels al roerend los. Theebladeren erbij en 30 seconden laten koken. Het vuur laag draaien; honing, sojasaus, en het uitlekvocht van de schelpen toevoegen. Nog 3 minuten heel zachtjes laten koken totdat de saus ietsje dikker wordt Zeef daarna door een heel fijn zeef en doe het vocht weer terug in de pan. St.Jakobsschelpen voorzichtig met de saus vermengen.

St.jakobs Schelpen Met Thee-sinaasappel-honingsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept