Wat olie in een anti-aanbakpan verwarmen tot lauwwarm. Gember, korianderpoeder, komijn, kurkuma, cayennepeper en zout toevoegen en de kruiden even laten aanzweten. De ui toevoegen, het vuur wat hoger zetten en het mengsel bakken tot de ui glazig is. De blokjes tomaat door het mengsel roeren en de pan van het vuur nemen. Het vers korianderblad toevoegen en het mengsel af laten koelen. De noedels in ruim water met wat zout beetgaar koken, uit laten lekken, er de boter doorroeren en warm houden. De zeekraal in koud water spoelen en in stukjes snijden. De mosseltjes even aanbakken in olie, de in stukjes gesneden katenspek toevoegen en even mee laten bakken. Roer wat van het kruiden/tomaatmengsel en de zeesla door de mosselen. Een kopje bouillon erbij schenken en alles met het deksel op de pan vijf minuten zachtjes doorverwarmen.
Mosselen Met Indiase Kruiden En Zeekraal is een recept van Smulweb.nl