Mosselen Met Indiase Kruiden En Zeekraal

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wat olie in een anti-aanbakpan verwarmen tot lauwwarm. Gember, korianderpoeder, komijn, kurkuma, cayennepeper en zout toevoegen en de kruiden even laten aanzweten. De ui toevoegen, het vuur wat hoger zetten en het mengsel bakken tot de ui glazig is. De blokjes tomaat door het mengsel roeren en de pan van het vuur nemen. Het vers korianderblad toevoegen en het mengsel af laten koelen. De noedels in ruim water met wat zout beetgaar koken, uit laten lekken, er de boter doorroeren en warm houden. De zeekraal in koud water spoelen en in stukjes snijden. De mosseltjes even aanbakken in olie, de in stukjes gesneden katenspek toevoegen en even mee laten bakken. Roer wat van het kruiden/tomaatmengsel en de zeesla door de mosselen. Een kopje bouillon erbij schenken en alles met de deksel op de pan vijf minuten zachtjes doorverwarmen. De noedels over de voorverwarmde borden verdelen en de saus eromheen scheppen.

Mosselen Met Indiase Kruiden En Zeekraal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept