Zoek
Ossenhaas In Paprikamarinade
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gram spekreepjes
4 volle eetlepels paprikamelange met schapenkaas (potje
Pelopennese)
1 eetlepel goulashkruiden
1 dl. rode wijn (of bouillon)
2 takjes tijm
400 gram (Argentijnse) ossenhaas. Voorbereiding 1. In steelpan spekreepjes op zacht vuur in circa. 3 min. uitbakken. Paprikamelange en goulashkruiden erdoor roeren en circa 1 minuut meebakken. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Paprikamengsel overdoen in schaal en laten afkoelen. Tijmblaadjes van takjes halen en door paprikamarinade scheppen.
2. Ossenhaas in plakken van circa 2 cm dik snijden. Plakken in blokjes van circa. 2 cm. snijden. Blokjes ossenhaas door paprikamarinade scheppen. Afgedekt circa 2 uur in koelkast zetten.
3. Ossenhaas in marinade in circa 30 minuten op kamertemperatuur laten komen en op tafel zetten. Bereidingswijze Heel klein klontje boter verhitten in gourmetpannetje. Een stukje ossenhaas bakken. Serveertips Lekker met (verse) basilicum-room
Bereiding
Heel klein klontje boter verhitten in gourmetpannetje. Een stukje ossenhaas bakken.
Ossenhaas In Paprikamarinade is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Sinterklaasgourmet
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quarun (garnalenspiesen in knoflook-paprikamarinade)
Bekijk recept
Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept