Turkse Mosselsoep

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen schoon en kook ze (bijvoorbeeld in witte wijn) . Zeef het mosselvocht boven een andere pan en leng het wat water aan tot ongeveer 1.25 liter. De aardappel, prei en selderij, peper en zout, cayennepeper , kaneel ,en komijn toevoegen en ongeveer 20 minuten laten stoven. Intussen e mosselen uit hun schelpen halen en opzij leggen. De lente-uitjes aan de soep toevoegen en 5 minuten laten meekoken. Indien nodig, water toevoegen. Vlak voor het opdienen de tomaten, het citroensap, de peterselie en de mosselen toevoegen en door en door verwarmen.

Turkse Mosselsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met kerrie en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met knolselderij
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept