Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjesen snijd het vruchtvlees in stukjes.Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.Kook de macaroni in een grote pan met ruimkokend water en wat zout beetgaar.Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpanmet anti-aanbaklaag en bak de zalmfiletszachtjes in 4 minuten aan beide kanten bruinen van binnen net aan gaar.Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.Verhit weer 2 eetlepels olijfolie in dezelfdekoekenpan en fruit de bosui met rozemarijn 2 minuten.Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheelop matig hoog vuur 5 minutensudderen tot een rule saus.Breng de saus op smaak met zout en peper.Verdeel de zalm met een vork in stukjes.Giet de macaroni af en schep de tomatensausen stukjes zalm erdoor.Voeg zout en peper naar smaak toe.Verdeel de pasta over 4 diepe borden.Lekker bij een groene salade met een olijfolie-dressing.