Italiaanse Kalfslapjes (Saltimbocca)

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalfslapjes platkloppen en kruiden met peper. Op elk lapje een sneetje Parmaham leggen, met daarop 2 blaadjes salie. Half dichtklappen en vaststeken met een cocktailprikker. De kalfslapjes 1 minuut aan elke kant bakken in hete olie. Op een dienschaal leggen en warm houden. De Marsala, of bij gebrek hieraan de Porto, in de pan gieten en even laten inkoken. De saltimbocca op borden leggen en de saus erover scheppen.

Italiaanse Kalfslapjes (Saltimbocca) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept