Biefstuk Met Cranberry-Portsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Cranberry′s wassen en laten uitlekken. In een pan cranberry′s met sinaasappelsap en tijm aan de kook brengen en in ? 10 minuten gaarkoken. Cranberry′s boven andere pan door een zeef wrijven. Fond, port en suiker door cranberrypuree roeren. Aan de kook brengen en op hoog vuur ? 10 minuten inkoken. In een kopje ma?zena losroeren met twee eetlepels water. Al roerend aan cranberry mengsel toevoegen en blijven roeren tot een licht gebonden saus ontstaat. Biefstukken bakken en als ze klaar zijn op een bord warm houden onder aluminiumfolie. De cranberrysaus door bakvet roeren. Aan de kook brengen en de saus opsmaak brengen met zout en peper. Saus langs vlees scheppen.

Biefstuk Met Cranberry-Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept